Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jól teljesítettek a gödöllői sportlövők a PeLE Kupán

2021-11-08 15:02:46

November első hétvégéjén rendezték meg a budapesti, Fehér úti lőtéren a Haendler & Natermann + Steyr Sport PeLE Kupa viadalt a légfegyveres szakág különböző korosztályú versenyzői számára. A megmérettetésről nem hiányoztak a MATE-GEAC – Szucsák László és Szucsák Mátyás által felkészített – sportlövői sem, akik szép eredményeket értek el.

Az első, szombati napon a légpisztolyos versenyszámokat bonyolították le. A gödöllői klub versenyzői közül a serdülő fiúk 10 méteres, 40 lövéses versenyszámában Pintér Ármin a 10., míg az ifiknél Gönczöl Ábel a 19. helyet szerezte meg.

Vasárnap a légpuskások foglalták el a lőállásokat. A serdülő lányok 10 méteres, 40 lövéses számában a képen látható Ferik Csilla révén gödöllői siker született (389 kör), Szucsák Borbála pedig az 5. lett. A fiúknál Lévai Csongor 385 körrel ezüstérmet szerzett, Szűcs-Kristóf Vilmos a 13., míg Móna Botond a 12. pozícióban zárt.


Az ifjúsági korosztály 10 méteres, 40 lövéses (tizedelt) versenyszámában Lakner Áron a 9., Dévényi Botond pedig a 12. lett.

A felnőttek 10 méteres, 60 lövéses (tizedelt) versenyében Farkas Ágnes a 8. helyen végzett. Klubtársa, Lovász Dorina a felnőttek között a 3. legjobb eredménnyel jutott be a juniorokkal összevont döntőbe, ahol egy izgalmas verseny után a 3. helyezést érte el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online