Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Annak a kormánynak a felhatalmazásával utazik Gémesi, amelyik állítása szerint nem az ő kormánya

2021-11-08 11:04:44

Legutóbb október 21-én ülésezett a Gödöllőt irányító képviselőtestület tagsága. Legközelebb pedig november 25-én fog. Feltéve, hogy semmi nem jön közbe.

Történt ugyanis, hogy a szeptemberben elfogadott második féléves munkaterv szerint november 18-án lett volna az esztendő utolsó előtti hónapjában esedékes önkormányzati összejövetel a VÜSZI Kft. Dózsa György úti épületének második emeleti tanácstermében. Október 21-én Gémesi György polgármester közölte, hogy ez az időpont számára nem megfelelő, ezáltal egy héttel korábban, azaz: november 11-én találkozhatnak a városatyák nyilvános ülésen.
Mindez november 5-ig volt érvényes, mivel a város első embere ekkor írásban tájékoztatta képviselőtársait, hogy a „munkaterv szerint november 18-ára tervezett ülés napja a legutóbbi képviselőtestületi ülésen szóban bejelentett időpont helyett november 25., csütörtök 8 óra.”

Az újbóli változtatás okát nem tudni, de azt gondoljuk, nem is annyira érdekes. A variálás esetleg azoknak a képviselőknek lehet gond, akik munkáltatójuknál korábban leadták a 18-át, majd a 11-ét, most pedig megint új időponttal kell előrukkolniuk, hogy távol maradhassanak munkahelyüktől.

Azt viszont tudni, mivel Gémesi maga hozta nyilvánosságra, hogy a november 18-a miért nem alkalmas dátum a gödöllői testület ülésezésére. Ezért:
- Halaszthatatlan közfeladataim miatt módosul az ülés időpontja. Egy strasbourgi delegáció tagja vagyok a kormány felhatalmazásával az Európai Régiók európai kongresszusán. Ennek lesz egy bizottsági ülése november 18-án, amire megyek. A költségeket természetesen fizeti az Európai Unió.

Bejelentését megelőzőn 25 perccel a gödöllői polgármester – a jelekből ítélve, nagyon úgy tűnik – más véleményen volt a kormánnyal kapcsolatosan. Íme:
- Annak a kormánynak a része, aki aláírta az én lehallgatásomat – ami egyértelműen megtörtént –, az a kormány, nem az én kormányom.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online