Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: egy óra alatt lerendezte az Eötvös DSE csapatát a gödöllői hatos

2021-11-06 18:11:31

NB I. Liga, alapszakasz, 4. forduló:
Gödöllői RC – Debreceni Szakképzési Centrum-Eötvös DSE 3-0
(12, 15, 10)

Eljött a nap, hogy belakja nyáron kiválasztott ideiglenes otthonát a gödöllői csapat! Aki arra gondol, hogy új sportcsarnokot avattak a városban, téved. Szalay Attila együttese ebben a bajnoki idényben Monoron fogadja riválisait, elsőként az Eötvös DSE társulatát.

A találkozó esélyesei a vendéglátók voltak, ám arra számítani lehetett, hogy a vesztenivaló nélkül játszó vizitálók nem feltett kézzel lépnek pályára. Mondjuk, az első játszma alakulása nem erre utalt, miután a játék minden elemében hatékonyabb gödöllőiek magabiztosan nyerték a játékrészt.
A második szett kezdeti pontjainál szoros volt az eredmény, ám 6-6 után a házigazdák elkezdtek pontosabban és nagyobb (át)ütőerővel játszani, amivel sorozatos hibázásra kényszerítették riválisukat.
Ilyen előzményeket követően meglepő lett volna, ha nem három játszmában dől el a bajnoki pontok sorsa. Nem is történt fordulat, mivel a GRC formációja – az együttesen 28 pontot termelt két szélsőütő, a kubai Sánchez Pérez Rachel és Ratkai Panna vezérletével – alig egy óra alatt lezárta a sok izgalmat nem okozott találkozót.

A gödöllői lányoknak november 9-én, kedden 20 órakor is lesz jelenésük a monori sportcsarnokban: a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az Extraligás Békéscsaba lesz az ellenfelük.

A Gödöllői RC csapata 12 ponttal, 12-0-ás szett- és 300-159-es pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: TFSE – Gödöllői RC november 13., szombat 19 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online