Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pandaparadicsom, unikornis-tenyészet és függőhév is létesülhetne Gödöllőn

2021-11-03 18:14:07

Minden nappal közelebb kerülünk a jövő tavasszal esedékes országgyűlési képviselőválasztás dátumához. Az már tudható, hogy az ellenzéki előválasztás alapján ki lesz a kormánypárti jelölt legfőbb kihívója, és az is bizonyosra vehető, hogy nem ketten meccselnek majd a Pest megyei 6-os számú, gödöllői központú választókörzet mandátumáért.
Az elmúlt napokban több, kisebb pártnál is érdeklődtünk, tervnek-e jelöltet állítani ebben a választókerületben. Az első konkrét válasz megérkezett: Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) elnöke az alábbi sorokat küldte meg szerkesztőségünknek:

Bősze Gábor (képen), az MKKP általános Megmentésügyi Biztosa lesz a párt jelöltje a gödöllői központú körzetben. Hogy mit kell tudni a kandidálóról?

A Kutyapártban komoly szakmai múltja van, megmentette az első gödöllői klubot, ahova szinte egyetlen gödöllőiként eljött, majd a körúti padoktól kezdve, a zuglói szeméthegy-építésen át, az ürömi buszmegállóig mindenhol mentett már meg valamit.

Az MKKP gödöllői strandavató ünnepségén is jelen volt a nyáron és megmentette a show-t: meginterjúvolta a fellépő mono-szinkronúszónőt, annak edzőit, szüleit, valamint edzőinek szüleit is.

Részt vett az MKKP egészségügyi programjának megünneplésében, mert támogatja az intergalaktikus mentőszolgálat beindítását, amit az egészségügyi program első ütemének megvalósítása von maga után, miszerint: a kórházi fertőzések miatt fényévekre kell elhelyezni egymástól a betegeket. Gyermekkori vágya ugyanis, hogy egy JIW352-es osztályú térugró mentőhajó pilótája lehessen.

A mentős életet csak azért cseréli le a politikusságra, mert a kék villogó fényről és az ezzel járó közlekedési előnyökről így sem kell lemondania. Ugyanakkor ezt a lehetőséget kiterjesztenénk minden állampolgárra, ezért elsőként Gödöllőn bevezetjük a Kék lámpához való jogot, illetve az Első kék lámpa jogát, hogy az emberek végre korlátozás nélkül száguldozhassanak.

A gödöllői hétköznapok legnagyobb problémája, hogy Veresegyháznak van medveotthona.  Mi pandaparadicsomot vagy unikornis-tenyészetet nyitunk Gödöllőn!

A közlekedés jellemzően akadozik errefelé a HÉV miatt, amire két megoldásunk is van: a függőhév és az autó-katapult, ami 6 autó/ms teljesítményre is képes.


A függőhév-kísérletek már régóta folynak. A sárga szín már biztos, de a nyomvonal nagyban módosul az eredeti tervekhez képest.  A HÉV 100%-ig függő verziója ugyanis nem hozott forgalomgyorsulást, csak megzavarta a közlekedési nyugalmat, így végül csak a megállóknál fog felemelkedni a pálya, az utakat továbbra is keresztezi majd. Ezt gyorsítja meg az új tervek szerint az autó-katapult.

Lesz természetesen 6 sávos biciklipálya leállósávval, ahol végre lehet 160-nal tekerni!

Tudjuk, hogy bármelyik gödöllői beköltözhetne Budapest bulinegyedébe, ha kedve lenne társasági életre, de nincs, ezért mi tovább fokozzuk a nyugalmat és 22 óra után kijárási tilalmat vezetünk be a városban, hogy legyen végre csend és senki ne szégyenkezzen, hogy nem megy bulizni.

A helyi mikroközösség hagyományait folytatva, a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. mellett a városbiztonságot a 2PAC Security-re bízzuk és nyílik Dr Dre fogászat, valamint Snoop Dog Állatmenhely. Yo!

Elterelő útra nincs pénzünk, de megszüntetjük a bekötőutakat is!

- Szabadidőmben miért ne menthetnék meg más városokat is? Még főpolgármester lehetek egyszer – fogalmazott az MKKP gödöllői jelöltje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online