Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Nagykáta elleni vereségével búcsút intett az éllovas pozíciónak a gödöllői csapat

2021-10-30 15:52:53

Annak ellenére, hogy a két csapatot a mérkőzés előtt nyolc pont és három helyezés választotta el egymástól a bajnoki táblázaton, nem mehetett biztosra az előző öt ütközetét aránylag könnyedén megnyerő gödöllői legénység. A technikás futballistáknak nem igazán kedvező körülményeket biztosító tápiósági sportpályán lejátszott találkozó – mások mellett – arra is választ adott, meddig tartható fenn Győri Zoltán társulatának remek formája.

Hiába állt a gólszerzési lehetőségek versenyében jobban az első félidőben a gödöllői tizenegy, a játékrészben gólt a hazai gárda jegyezhetett. Méghozzá büntetőből, az első negyedóra végén.
A fordulást követően, a 48. percben Tóth-Ilkó Áron (képen 18-as mezben) fejjel elért találatával egyenlített városunk csapata, így maradt még bőven idő a győzelem kicsikarására. Ez azonban nem jött össze, mivel a 69. percben ismét tizenegyeshez jutottak a vendéglátók, és ítéletvégrehajtójuk ezúttal sem hibázott. A mérkőzésből hátralévő időben a GSK együttese szinte egykapuzott, de az egyenlítő találatot képtelen volt megszerezni a szerencsével is jó viszonyt ápoló kátaiak ellen.
Az ütközet a lefújást követően is zajlott még: a hazaiak játékosa, Nagy Bence leköpte a gödöllői Miknyóczki Balázst, aki lökdösődni kezdett. Németh Gergely játékvezető salamoni döntést hozott, mindkettőjüket piros lappal büntette.

A gödöllői legénység 42 nap elteltével hagyta el vesztesen a játékteret a Pest megyei elitbajnokságban, és ez az éllovas pozíció elvesztésébe került, mivel a Dunaharaszti 2-0 arányban felülmúlta a Dunavarsányt.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Nagykáta SE-Ulviczky Kft. – Gödöllői SK 2-1
(1-0)
Gödöllői gólszerző: Tóth-Ilkó Áron
A Gödöllői SK csapata 27 ponttal, 37-11-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Veresegyház VSK november 6., szombat 13.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető! Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online