Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szálloda-per: megszületett a Kúria tanácsának döntése, Gémesi az írásos anyagra vár

2021-10-22 10:25:46

Miután a szálloda-perben elmarasztalt I. rendű alperes, nevezetesen, a gödöllői önkormányzat nem tett eleget a jogerős ítéletben megállapított – kamatok nélkül – 675 millió forintos fizetési kötelezettségének, a felperes jogi képviselője végrehajtást indított az önkormányzat ellen. A városvezetést képviselő ügyvéd erre úgy reagált, hogy a Kúriához fordult a végrehajtás felfüggesztése érdekében. A kérésnek a Kúria július közepén helyt adott, és arról határozott, hogy három hónapra, az érdemi döntés meghozataláig felfüggeszti a fizetési kötelezettség teljesítését.

Török Sándor, a Szövetség Gödöllőért formáció önkormányzati képviselője a helyi képviselőtestület október 21-i ülésének egyebek napirendi pontjában arról érdeklődött Gémesi György polgármesternél, hogy mit lehet tudni a Kúria döntéséről. Megszületett-e már és lehet-e tudni, miről szól a döntés?

A város első embere azzal kezdte a válaszát, hogy október 19-én megszületett a Kúria tanácsának döntése. Majd így folytatta:
- Fogjuk a következő testületi ülésen tárgyalni. Nyilván nekünk is meg kell kapni az írásos anyagot. Egyelőre nem tudjuk azt, hogy milyen indokkal és milyen formában tárgyalták. Ha megkapjuk az anyagot, akkor a novemberi testületi ülésen fogjuk tárgyalni az ezzel kapcsolatos teendőket, amennyiben van.

A per hosszú évekre visszanyúló történetét és a közbenső ítéleteket áttekintve, gyanítható, hogy lesz…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online