Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: 70 percet játszott emberhátrányban a gödöllői csapat, és elvérzett

2021-09-18 18:54:10

Az elmúlt szezon Pest megyei bajnokához látogatott a jelenlegi éllovas, ami előrevetítette az ütközet rangadó jellegét. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a vecsésiek játékoskerete a nyár folyamán több meghatározó poszton is átalakult, ami némi magyarázatot ad arra, hogy a házigazdák öt forduló alatt szerzett 4 pontjukkal a táblázat 12. helyén tanyáznak.

A találkozó az eredeti kiíráshoz képest fél órával később kezdődött. Miután a 20. percben a gödöllői hálóőr, Hesz György visszahúzta a büntetőterületen belül a vecsésiek csatárát, mozdulatát – a tizenegyes mellett – piros lappal is jutalmazta a játékvezető. A hazai vezetés előrevetítette, hogy nem lesz könnyű dolga az emberhátrányba került gödöllői együttesnek, ha pontot, netán pontokat akar menteni az ütközeten. Hiába birtokolták többet a játékszert a látogatók, a házigazdák egy kontra végén megduplázták előnyüket, amit
az összecsapás végéig megőriztek.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 6. forduló:
Vecsési FC – Gödöllői SK 2-0
(2-0)
A Gödöllői SK csapata 12 ponttal, 15-6-os gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – VSK Tököl szeptember 25., szombat 16 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online