Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Forgalmas hétvége elé néz Gödöllő belvárosa

2021-09-08 15:19:19

Szeptember 10-12. között a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválnak, valamint ugyanebben az időben Belvárosi Művészeti Napok zajlanak az Alsóparkban, a Világfánál.

A rendőrség felhívja a rendezvényekre látogatók figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel megnövekedett gyalogos- és gépjárműforgalomra lehet számítani a rendezvények helyszínén és annak környékén, ezért fokozott körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek

A járművel érkezőket arra kérik, hogy
• személyes iratokat, pénzt, bankkártyát és a gépjármű okmányait soha ne hagyják a gépkocsiban!
• ne hagyjanak értékes, vagy értékesnek látszó csomagot, táskát, mobiltelefont, GPS-t, laptopot és egyéb műszaki cikket az utastérben!
• mindig zárják be az ajtókat, az ablakokat húzzák fel, kapcsolják be a riasztót akkor is, ha csak pár percre szállnak ki autójukból!
• kiszállás után mindig ellenőrizzék, lezárt-e a kocsi!

A rendőrség munkatársai felhívják a belvárosi eseményeket gépjárművel vagy gyalogosan felkeresők figyelmet, hogy a rendezvények helyszínén és annak közelében a rendőrök szükség esetén forgalomirányítással, tájékoztatással segítik a biztonságos közlekedést. Forrás: Gödöllői Rendőrkapitányság


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online