Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Minőségi és megbízható klímák, extra funkciókkal és extra takarékossággal

2021-07-18 10:05:06

A klímaberendezések magas fokú kényelmet és komfortot tudnak biztosítani otthonainkban. A nyári kánikulában, ami az arra érzékenyek esetén akár az egészséget is komolyan veszélyeztetheti, egyenesen létfontosságúvá válik a minőségi és megbízható klíma beszerzése és telepítése – akár a gödöllői otthonokban is.

Rendkívül fontos, hogy minél jobban távol tarthassuk a hőt az otthonunkból, valamint az is, hogy amikor már olyan magasra emelkedik a kinti hőmérséklet, illetve folyamatosan olyan magasan marad, hogy az már nem mindenképpen a lakásunk vagy házunk felmelegedését is okozza, akkor azt le tudjuk hűteni.


Hogyan tarthatjuk távol a meleget az otthonunkból?

A megfelelő hőszigetelő rendszer alkalmazása, a hatékony nyílászárók használata, mindez kiegészítve a megfelelő árnyékolástechnikával, nagy segítséget jelent abban, hogy védekezzünk a hőség ellen. Ezeket alkalmazva elkerülhetjük a lakás túlzott felmelegedését - legalábbis egy ideig. Hiszen hermetikusan nem zárhatjuk le az otthonunkat, az ugyanis további, szintén egészségkárosító hatásokhoz vezetne. Ilyen, például, a belső környezet páratartalmának túlzott megemelkedése, ami kedvező életteret kínál a gombák és a penész megtelepedéséhez.


Miért fontos, hogy le tudjuk hűteni a levegőt?

A tartós melegben a lakás hőmérséklete is szép lassan felfelé kúszik, hiszen bizonyos légcsere - szerencsés esetben - mindenképpen megvalósul. Egy idő után pedig már az éjszakai hőmérséklet is egyre magasabb szinten marad, így arra is egyre kisebb a remény, hogy éjjel hatékonyan szellőztethetjük és hűthetjük is a lakótér levegőjét.

Ez pedig ahhoz vezet, hogy minden nappal egy kicsit magasabbról indul a reggeli hőmérséklet, és hiába zárunk be minden ajtót, ablakot, és eresztünk le minden redőnyt, a magasabb hőmérsékletről indulva is még tovább melegszik a levegő. Ez tartós hőség esetén egyre forróbb beltéri hőmérséklethez vezet, ami természetesen egyre nehezebben viselhetővé is válik.

A levegő hűtésére tehát szükség van, és ennek egyetlen hatékony módja jelenleg a klímaberendezések használata. A mai modern klímák már költséghatékonyan és eredményesen tudják hűteni a lakás hőmérsékletét, s több extra funkcióval is rendelkeznek.


Fisher klímák - az extra funkciók bajnokai

A HűtésFűt.hu-nál kapható klímaberendezések egyik legfontosabb jellemzője, hogy rendkívül takarékosak. Így van ez a kínálatukban megtalálható Fisher klímák esetén is, melyekről méltán mondhatjuk, hogy bajnokok az extra funkciók terén. Kiemelkedő hatékonyság, kiváló ár-érték arány, hosszú távú garancia kapcsolódik ezekhez a termékekhez.

A Fisher klímaberendezésekkel nem csak a hűtés, hanem a fűtés is megoldható, kiváltképp a fűtési szezont megelőző enyhébb napokban fogunk örülni ennek. Szűrőiknek köszönhetően kiváló levegőminőséget érhetünk el otthonunkban, miközben kifejezetten gazdaságosan működnek. A klímák telefonról is irányíthatók, ezért már hazaérkezéskor a kívánt hőmérséklet fogadhat otthon.

Halk működés, időzítés, éjszakai, turbo és párátlanító üzemmód is elérhető a Fisher klímaberendezésekkel. Esztétikus kialakításuknak hála, biztosan megtalálod közöttük a te otthonodba illőt! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online