Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Válassz szertartásvezetőt, hogy kreatív és emlékezetes legyen a Nagy Napotok!

2021-06-14 07:57:14

Egy esküvő minden pár életében felejthetetlen pillanatokból tevődik össze, hiszen az egyik legboldogabb napról van szó. Ekkor minden körülöttük forog, mindenki őket és szerelmüket ünnepli, amely egy igazán örömteli és felemelő érzés.

Azonban ahhoz, hogy esküvőtök zökkenőmentes legyen, szükség van olyan hozzáértő személyzetre, mint amilyen a szertartásvezető is. Sokszor azonban nem tisztázódik az emberben, hogy szertartásvezetőre vagy anyakönyvvezetőre van-e szüksége a Nagy Napon, így szeretnénk megismertetni a fogalommal, hogy te is bölcsen tudj dönteni és azt a személyt válaszd, akire igazán szükséged van.


Szertartásvezető vagy anyakönyvvezető?

Bizonyára már te is sokszor elképzelted, hogy miben és hogyan fogsz végigvonulni az oltár elé, hogy kimondhasd a boldogító igent. Azonban nem mindegy, hogy kinek mondod ki. Az anyakönyvvezető képviseli a hagyományos vonalat. Esetében előre be kell jelenteni a házassági szándékot, legalább 30 nappal az esküvő előtt. Hétköznap ingyenesen zajlik a szertartás, amely néhány perc alatt meg is van.


Amennyiben többre vágytok, egy picit érzelmesebb szövegre, akkor már fizetnetek kell, de még ekkor sem szabják külön rátok a mondandót.


Ha kreatívvá és személyre szabottá, valamint sokkal emlékezetesebbé szeretnétek varázsolni az esküvőtöket, akkor mindenképpen a szertartásvezető mellett döntsetek. Mivel legjobb esetben életetekben egyetlen egyszer jön el az a pillanat, amikor szerelmetekkel összeköthetitek az életeteket, ezért érdemes emlékezetessé és egyedivé tenni azt. Egy szertartásvezető segítségével elérhetitek azt, hogy valóban rólatok szóljon ez az ünnep és a szertartás, amikor kimondjátok a boldogító igent.


Miért válassz szertartásvezetőt?

Egy szertartásvezető különlegessé, valamint megismételhetetlenné teheti számotokra ezt a pillanatot, belecsempészve egy kis darabot abból, amit szerelmetek képvisel. Nem lesz sem unalmas, sem pedig érzelemmentes, hiszen az egyénre szabott mondókával, a rólatok szóló történetekkel sokkal közelebbé hozhatják hozzátok a szertartást, és érzelmekké telivé varázsolhatják azt.


Így nem csak számotokra, de a násznépnek is sokkal emlékezetesebb és meghatóbb lesz a szertartás. A szertartásvezető bárhol össze tud adni titeket, ami azt jelenti, hogy ha a Balaton-parton, egy farmon vagy éppenséggel egy jachton szeretnétek örök hűséget fogadni egymásnak, a szertartásvezető képes igazodni igényeitekhez. Sőt mi több, további kreatív ötlettel is ellát, annak érdekében, hogy valóban felejthetetlen legyen a szertartás.


Azonban ne feledd, hogy ehhez papíron már házastársakká kell válnotok, így minden esetben meg kell látogatnotok egy anyakönyvvezetőt is, de ettől függetlenül fordíthattok nagyobb hangsúlyt a szertartásvezetőre az esküvőtökön, hogy megvalósítsatok mindent, amit előzőleg elképzeltetek. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online