Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Közút Zrt-vel a gödöllői központú egyetem

2021-06-03 14:30:04

Tevékenységük közös fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). A megállapodás célja, hogy az egyetem még inkább gyakorlatorientált alap- és mesterképzést biztosítson hallgatóinak, amihez a Magyar Közút – többek között – gyakorlati képzési- és ösztöndíj-lehetőséget is biztosít majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a megfelelő szakmai utánpótlás biztosítása érdekében a gyakorlatorientált duális képzésre, ennek köszönhetően pedig egyre több fiatal szakember csatlakozhatott a társasághoz. Ebben a sikerben nagy szerepe van a számos felsőoktatási intézménnyel kötött széleskörű együttműködési megállapodásoknak, aminek legújabb állomása a gödöllői székhelyű Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem lett.


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a felsőoktatási intézmény illetékesei június 2-án ünnepélyes keretek között látták el kézjegyükkel az együttműködési megállapodását, amit az egyetem részéről prof. dr. Gyuricza Csaba rektor (képen jobbra), a közútkezelő részéről pedig a gazdasági társaság vezérigazgatója, Szilvai József Attila (képen balra) írt alá. Forrás: MATE Médiaközpont


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online