Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportlövészet: bronzszínű Mészáros Eszter negyedik eszéki Eb-érme

2021-05-27 14:53:08

Szerez-e Mészáros Eszter, a Gödöllői EAC olimpiai kvótás légpuskása újabb érmet az eszéki sportlövő Európa-bajnokságon? Többek között erre a kérdésre is választ adott a junior korosztály három testhelyzet (álló, térdelő, fekvő) 50 méteres, összetett, 3x40 lövéses vegyes csapatversenyének május 27-i viadala.

Eszter az UTE szakosztályát képviselő Kiss Viktorral (képen jobbra) alkotott egy párt a légfegyveresek „királyszámának” mix csapatversenyében. A magyar kettős a selejtező első körében a 6. legjobb volt, a második körben pedig feljött a 4. pozícióba. Ezt azt jelentette, hogy a bronzmeccsen, a szerb páros ellen állhattak lőállásba.  Az éremért zajló csatát a magyarok nyerték meg 32-28 arányban. A Dénes Eszter, Hammerl Soma összetételű másik magyar páros a második helyen végzett (képen balra).


Mészáros Eszternek ez volt a negyedik érme az eszéki kontinensviadalon: Szucsák László tanítványa egy-egy arany- és ezüstmedália mellett, kétszeres bronzérmesnek mondhatja magát.  Tegyük hozzá, hogy eddig, hiszen a juniorkorú hölgyek összetett csapatversenyét május 29-én rendezik meg. Kép forrása: hunshooting.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online