Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn balesethez, Aszódon járműtűzhöz riasztották a helyi lánglovagokat

2021-05-22 09:47:44

Május 21-én, a délutáni órákban egy közlekedési baleset, egy nappal későbbre virradóra pedig egy gépjárműtűz adott munkát a gödöllői hivatásos tűzoltóknak. Az eseményekről Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékozatta hírportálunkat.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, a Testvérvárosok útja és a Szabadság út (3-as főút) kereszteződésénél. A két gépkocsiban összesen négyen utaztak, mindannyian képesek voltak önerejükből elhagyni az összetört autókat, amik forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.


Kigyulladt egy parkoló kamion fülkéje Aszódon, a Céhmester utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a teherautó fülkéje, pótkocsija teljes egészében égett, a tűz további teherautókat veszélyeztetett. A lángokat az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, és megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket és átvizsgálták a kiégett járművet. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online