Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit érdemes tudni az Aquabeads gyöngyökről?

2021-05-17 19:04:17

Valószínűleg, előtted sem ismeretlen az, hogy a gyerekek milyen hamar képesek felpörögni egy-egy játéktól. Szerencsére, akadnak olyan játékok is, amiktől egykettőre elcsendesednek, mert fokozott koncentrációt igényelnek. Hidd el nekem, ezeknek a játékoknak a titkára minden szülő kíváncsi.

Hallottál már az Aquabeads gyöngyökről?

Lehet, hogy ti is nagyon sokat kreatívkodtok a gyermekeddel, de még nem találkoztatok az Aquabeads gyöngyökkel. Ez a különleges kreatív szett semmilyen bonyolult és nehezen beszerezhető elemet nem tartalmaz. Amire szükséged lesz, az egy tábla, Aquabeads gyöngyök és némi víz.

A kezdőszettben alapvetően 650 gyöngy található, többféle sablon, valamint a tábla, amire kirakhatod a kívánt mintát. Ez lehet egy előre elkészített kép, de akár saját ötlet is. Ha úgy érzed, hogy kész van a remekmű, akkor csak le kell fújni egy kis vízzel, aminek hatására a gyöngyök egymáshoz tapadnak, és készen is van a fix és egységes alkotás. Akkor sem kell kétségbe esni, ha elfogy a rendelkezésre álló gyöngy, mert rengetegféle kiegészítő készlet közül válogathatsz, ha meg szeretnéd lepni a gyermekedet. Kapható többek között tematikus ékszeres vagy éppen a Sylvanian Families állatait felsorakoztató készlet is.

Persze, kérdezheted, hogy vajon mit lehet csinálni ennyi apró gyöngyből? Valahol jogos a felvetés, hiszen ha nincsen minta, akkor jó eséllyel a gyereknek magának egy kitalálnia, hogy mit is szeretne megalkotni. Szerencsére a készletek többféle mintát tartalmaznak, így sosem lesz unalmas a játék az Aquabeads gyöngyökkel.

Milyen korosztálynak ajánlott?

Mondhatnánk, hogy szinte minden korosztály számára ideális, de mégis inkább a kisiskolások azok, akiket igazán jól lekötnek ezek a gyöngyök. Kisebbek számára nem annyira ideális, mivel nagyon apró gyöngyöket is tartalmaz, amihez már jó, ha van egy kialakult finommotorikus mozgás. Természetesen ennek fejlesztésére is ideális, hiszen aprólékos munkát és koncentrációt igényel az, hogy minden gyöngyöt a helyére lehessen tenni.

A legjobb igazából a harmadik-negyedik osztályos korosztály, mivel az ennél kisebbek még könnyen elveszítik a türelmüket, ha véletlenül elszámolnak egy gyöngyöt, vagy például egy sorral feljebb vagy lejjebb teszik azt. Meglepő módon négyéves kortól ajánlják a gyöngyöket, ami azért valljuk be, elég merész vállalás, hiszen nem valószínű, hogy egyedül meg tudná fogni egy 4 éves gyermek a gyöngyöket és precízen behelyezni a megfelelő lyukba.

Általában a nagyobb korosztály erre könnyebben ráérez, és ezáltal egyszerűbben képesek még a bonyolultabb mintákat is kirakni. Nézz körül a Játéksziget kínálatában, ahol többféle Aquabeads gyöngykészlet közül válogathatsz. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online