Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Koziorowski duplájával öt perc alatt fordított a gödöllői tizenegy

2021-05-01 19:21:01

Egy biztos: nem panaszkodhat jó képességű riválisok hiányára a gödöllői csapat, amely sorra játssza meccseit a tabella élmezőnyéhez tartozó formációk ellen. Május első napján a harmadik pozícióban tanyázó, városunk alakulatát 8 ponttal megelőző Nagykáta együttese látogatott Gödöllőre, a Szűcs Lajos Sportcentrumba. Oda, ahol tavaly november 8-a után ismét lehettek nézők a lelátón: olyanok, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, a 18 év alatti fiatalok pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő jelenlétében tekinthették meg a mérkőzést.

Gyászszünettel kezdődött az összecsapás, miután a találkozó napjának délelőttjén, életének 75. évében elhunyt Varjú László, a gödöllői labdarúgó szakosztály egykori (1994-2000) vezetője, a helyi foci támogatója.

A nagykátaiak egy szerencsés góllal viszonylag hamar vezetést szereztek, miután Szalkai Péter lövése a keresztlécről a gödöllői kapus, Farkas Márk hátára pattant, onnan pedig a gólvonalon túlra. Ezt követően a vendégek az eredmény tartására törekedtek, nem felhagyva azzal a lehetőséggel, hogy egy kontratámadás végén növeljék előnyüket.
Időhúzással kombinált játékmódszerük a második félidő elejéig tökéletesen működött, ám az 55. percben Richter Tamás jobb oldali beadását Koziorowski Richárd jól reagálta le, és fejjel a nagykátai kapu bal oldalába fejelte a bőrgolyót. Négy perc múlva ismét ő volt eredményes, miután magabiztosan értékesítette a Mudroch Mendel buktatásáért megítélt büntetőt. A jó iramú, küzdelmes ütközet hátralévő részében mindkét csapat előtt adódott kisebb-nagyobb gólszerzési lehetőség, de egyik fél sem örülhetett újabb találatnak, ezáltal maradt a megérdemelt hazai bravúrgyőzelem.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE 2-1
(0-1)
Gödöllői gólszerző: Koziorowski Richárd (2, egyet 11-esből).
Huszonnégy mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 42 ponttal, 39-25-ös gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll.
Következik: Gödöllői SK – Vecsési FC május 5., szerda 18 óra, Szűcs Lajos sportcentrum (a 22. fordulóban elmaradt mérkőzés pótlása). Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető! A Régió Plusz TV csatornáin élőben lehet majd látni a találkozót.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 23. forduló:
Gödöllői EAC – Iklad KFC 0-2
(0-0)
Húsz mérkőzés alapján a GEAC együttese 26 ponttal, 33-32-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 9. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online