Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Május 20-ig lehet pályázni a leendő gödöllői óvodai és bölcsődei csúcsvezetői posztra

2021-04-26 18:42:23

Március második felében arról adtunk hírt a gödöllői óvodai és bölcsődei intézmény-átszervezéssel kapcsolatosan, hogy április közepéig elkészül az erről szóló dokumentáció és megtörténik a pályázati kiírás a vezetői álláshelyek betöltésére.

A határidőt mindkét feladat esetében tartották az illetékesek, ezáltal az érdeklődőknek május 20-ig van lehetőségük arra, hogy kandidáljanak a július 1-jétől létrejövő két csúcsszervezet, a Gödöllői Óvoda (Szent János utca 8.) és a Gödöllői Egyesített Palotakert Bölcsőde (Palotakert 17.) irányítására.

A nyertes pályázó személyéről – amennyiben a veszélyhelyzetet akkorra felszámolják – személyes meghallgatást követően a gödöllői képviselőtestület tagjai döntenek. A vezetői megbízatás öt évre szól. Az óvoda esetében ez 2026. június 30-i, míg a bölcsődénél 2026. augusztus 31-i végdátumot jelent.
A pályázatokkal kapcsolatban információ kérhető dr. Tamás Márta irodavezetőtől a (06-20) 212-6910-es telefonszámon.

Adalékként annyit érdemes tudni, hogy a Szent János utcai óvoda jelenlegi vezetője dr. Pappné Pintér Csilla önkormányzati képviselő, a palotakerti bölcsőde szakmai munkáját pedig Varga Gyöngyi irányítja, aki nem képviselő tagja az önkormányzat jogi és ügyrendi bizottságának.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online