Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tippek a tökéletes esküvői dekoráció megtervezéséhez

2021-04-23 11:10:42

Milyen virágból készüljön a dekoráció? Kellenek léggömbök? Milyen legyen a főasztal? A tökéletes esküvőhöz hozzátartozik a látványos dekoráció, aminek megtervezéséhez idő kell. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet, amikkel megkönnyíthető az esküvői dekoráció megtervezése.

A gyönyörű esküvői dekorációhoz az apró részletek összhangja járul hozzá. A különleges odafigyeléssel megalkotott esküvői dekoráció örök emlékké fog válni. Következzenek a már említett tanácsok, amelyekkel a dekoráció megtervezése gördülékenyebb lesz.

A stílus harmóniában legyen a helyszín adottságaival
A stílus és a színvilág kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy az harmóniában legyen a helyszín adottságaival. Például, a fával borított helyszínek esetében a vintage vagy a rusztikus stílussal nem lehet mellélőni. A kiválasztott színvilághoz igazodva kell kiválasztani a főasztal dekorációját, a középfutókat, a léggömböket, az asztali dekorációt, a fényeket, a légtérdíszítést, a székszoknyákat és a székmasnikat.

Érdemes előre tisztázni, hogy mekkora tálak kerülnek majd az asztalra, hiszen enélkül nehéz megtervezni az asztali dekorációt. Inkább legyen kisebb a dekoráció, minthogy túlzsúfolt hatást keltsenek az asztalok. Továbbá a pár és közvetlen hozzátartozóik asztalán helyet kapott fő asztaldísz esetében ügyelni kell arra, hogy ne takarja el az ifjú párt.


Tökéletes összhang az esküvői helyszínek között

Sokan megfeledkeznek róla, azonban a polgári szertartás helyszínén lévő székekre is érdemes dekorációval készülni, így valóban tökéletes lesz az összhang az egyes esküvői helyszínek között. Melegséggel teli hangulat a cél? Akkor érdemes gyertyákat és mécseseket kihelyezni az asztalokra, melyek igazán hangulatos fényt biztosítanak a vacsorát követően.

Továbbá érdemes már a meghívók kiválasztása előtt eldönteni, hogy milyen színvilág és stílus jellemzi majd az esküvőt. Így az ültetők, a feliratok, a nászajándékgyűjtő doboz, az esküvői pohárszett és a lakodalmi persely mellett a meghívók is hozzájárulnak az összhanghoz. Az említett esküvői kiegészítők többségét beszerezheted a DekorPlaza.hu oldalán.

A dekoráció adja meg az esküvő hangulatát
Az esküvői dekoráció megtervezése összetett feladat, azonban megéri a rászánt időt, hiszen a dekoráció adja meg az esküvő hangulatát. A teremdekoráció mellett a kültéri díszítésnek is érdemes figyelmet szentelni. A bejárathoz vezető utat szalagokkal, lufikkal, virágokkal és gyertyatartókkal lehet különlegessé varázsolni.

Kültéri ceremónia esetén látványos dekorációs elem lehet a virágkapu. Továbbá az esti szertartást varázslatosabbá tehetik a színes lampionok, a fák törzseire helyezett fényfüzérek, a fáklyák és a gyertyák. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online