Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit érdemes tudni az étrend-kiegészítők összetevőiről?

2021-04-19 13:06:39

Számos étrend-kiegészítőt tartunk otthon. Legyen szó C-, D-vitaminról, vasról, magnéziumról vagy kalciumról, esetleg komplex változatról, szinte mindenből betárazunk.

De, vajon, tisztában vagyunk-e azzal, hogy milyen összetevőket tartalmaznak a különböző készítmények? Ebből a cikkből kiderül, hogy mit érdemes tudni az étrend-kiegészítők összetevőiről!

Az étrend-kiegészítők világa
A gyorsuló világban a fogyást is legalább ilyen mértékben szeretnénk elérni. Hiába tartott évekig meghízni, a súlycsökkenésre már nem szeretnénk ennyit várni. Éppen ezért vesszük igénybe az interneten fellelhető szinte összes étrend-kiegészítőt, amelyet csak be tudunk szerezni. Mindegy, hogy mit tartalmaz, próba-szerencse alapján nincs veszteni valónk. Pedig sok esetben akadhatnak bennük olyan összetevők, amikre akár allergiásak is lehetünk. Éppen ezért érdemes jól körbejárni az összetevők témáját.

A legjobb, ha természetes alapanyagokból készült változatot választunk, hiszen ezek nagy eséllyel nem okoznak majd semmilyen problémát. Sokat hallottunk már a citromfű, a kamilla, a levendula és a zsálya hatásairól. De vajon mennyit tudunk a messzebbről érkezett gyógynövényekről? Dél-Amerikában, Ázsiában, de még Észak-Európában is számtalan olyan virág létezik, amely hatással lehet az egészségünkre. De vajon melyek ezek?


Az SD36 étrend-kiegészítő összetevői
Az SD36 étrend-kiegészítő összetevői között több gyógynövény is megtalálható. Az egyik ilyen a barbarea vulgaris, amely a keresztesvirágúak családjába tartozó, ehető növény. A sárga virágú csoda elterjedési területe Törökországtól kezdve egészen Dél-Kínáig húzódik. Egy viszonylag magas fajtáról beszélhetünk, amely akár 90 cm-re is megnőhet. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag növény salaktalanít, és stimulálja az anyagcserét.

A másik összetevő a ceratonia siliqua, amely Szíriában őshonos örökzöld cserje. Termése barna és illatos, amelynek kiemelkedő az antioxidáns hatása. A népgyógyászatban már régóta alkalmazzák gyulladások csökkentésére.

Van még egy utolsó növény, amely megtalálható az SD36 étrend-kiegészítő összetevői között. Az ascophyllum nodosum, amely az északi területeken található meg nagyobb mennyiségben. Az ottani gyógyászatban már évszázadok óta használják, hatásos még a pajzsmirigy-alulműködés esetén is. A növény képes csökkenteni a koleszterinszintet, illetve gyorsítja az anyagcserét is.

Az SD36 tehát kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Az összetevőket a világ különböző részeiről szerzik be, majd beleteszik egy aprócska kapszulába, amelyből napi kétszer egy szemet szükséges megenni. Az eredmény pedig akár 3-4 hetet követően láthatóvá válik. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online