Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hamarosan pattoghat a labda a gödöllői asztalitenisz-csarnokban

2021-04-11 15:27:06

Az utolsó simításokat végzik a gödöllői pingpongosok új otthonán, aminek az alapkövét kevesebb mint másfél évvel ezelőtt rakták le – olvasható a Magyar Asztalitenisz Szövetség közösségi oldalán közzétett posztban. A mintegy négyperces tudósításból az is kiderül, hogy milyen szakmai munkát terveznek a szakosztálynál a jövőben, illetve szóba kerül, hogy számítanak a város díszpolgára (2008), a párosban Bátorfi Csillával az oldalán olimpiai negyedik helyezett (2000, Sydney), világbajnoki bronzérmes (1995, Tiencsin), valamint hétszeres Európa-bajnok Tóth Krisztina segítségére is.


Ami a beruházás rövid történetét illeti, a gödöllői önkormányzat 2017 novemberében – a földterület térítésmentes biztosításával – jelölte ki az asztalitenisz-csarnok helyét a VÜSZI Kft. Dózsa György út 69. szám alatti telephelyén. Szűk két éve a beruházás megvalósulását 25 millió forintos, vissza nem térítendő támogatással segítette a helyi önkormányzat, amely később 50 millió forintos, 2021. június 30-ig visszafizetendő kölcsönt is adott a Gödöllői Sport Klub asztalitenisz szakosztályának.

Érdeklődésünkre korábban Bartha Tibor szakosztályvezető elmondta, hogy a gödöllői asztalitenisz-csarnok mintegy nettó 250 millió forintból valósul(t) meg: a város anyagi tehervállalása mellett, a szövetség (160 millió forint) és egyéb szponzorok is hozzájárultak a létesítmény felépítéséhez és a kor követelményeinek megfelelő berendezéséhez.  


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online