Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: hátrányból fordítva múlták felül a gödöllői lányok a MÁV Előrét

2021-04-03 19:49:42

NB I. Liga, rájátszás, Extraliga kvalifikáló kör, 4. forduló:
Gödöllői RC –
Székesfehérvári MÁV Előre-Bericap 3-1 (-22, 21, 19, 15)

Ahhoz, hogy a gödöllői csapat életben tartsa az Extraligába jutást érő felsőházi bajnoki reményeit, egy hárompontos (3-0 vagy 3-1 arányú) diadal jelentette a leginkább megnyugtató megoldást. Csakhogy, amennyiben az alapszakasz-győztes fehérváriak számoltak, rá kellett ébredniük, hogy egy újabb pont nélküli kudarc gyakorlatilag megpecsételi a sorsukat az első pozícióért zajló harcban.

Ilyen előzmények után kiélezett csatára lehetett számítani a TFSE otthonában lezajlott összecsapáson. Mindent egybevetve, így is lett. Még akkor is, ha az első játszmát többpontos előnyről bukta el a gödöllői társulat, amely a második felvonásban jobban figyelt az alapjátékra és egyenlített.
A harmadik szett elején az történt a pályán, amit Szalay Attila együttese akart (12-5), ráadásul, a folytatásban is – egy rövid periódust leszámítva – kitartott a lendület, amivel fordított városunk hatosa. A biztos pontszerzés tudatában kódolható volt, hogy a gödöllői lányok a negyedik játszmában lezárják a mérkőzést. Meg is tették, méghozzá, esetenként felszabadult és látványos játékkal.

Hogy ez a gödöllői siker mennyit ér, április 4-én derülhet ki, amikor a TFSE és a MÁV Előre játszik egymással. Az esetleges székesfehérvári győzelem vagy pontszerzés a mieink malmára hajtaná a vizet…

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 11-6-os szett- és 383-358-as pontaránnyal az 1. helyen áll a rájátszás minitabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető. Következik: Gödöllői RC – TFSE április 17., szombat 18.30 óra, Gárdony. ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online