Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: bejutottak a hatos döntőbe a gödöllői juniorok

2021-03-27 16:04:35

A Gödöllői RC U21-es (junior) csapata az NB II-es bajnokság Kelet A csoportjában kezdte a 2020/2021-es pontvadászatot, ahol öt mérkőzést (1 győzelem, 4 vereség) játszottak le Wirnhardt Oszkár és Szalay Attila tanítványai, amikor a járványügyi korlátozások miatt félbeszakadt a küzdelemsorozat.

A folytatásban az U21 Kelet A csoportja alapszakaszában léptek pályára a gödöllői lányok akik – a Debreceni EAC és a DVTK együttesét 3-0, míg a Nyíregyház a társulatát 3-1 arányban legyőzve – veretlenül nyerték meg ezt a körmérkőzéses fázist. Elsőségüknek köszönhetően városunk juniorkorú röplabdázói a Székesfehérvári MÁV Előre és az MTK Budapest formációi ellen rivalizálhattak a rájátszás A jelű csoportjában. A csapatok két körben, egy február 28-i, gödöllői és egy március 27-i, gárdonyi tornán határoztak a csoport sorrendjéről.

A kétszeri, egymás elleni meccselést a Gödöllői RC együttesének – NB I. Ligában is edződő – tagjai makulátlan mutatóval, 12-3-as szettaránnyal tudták le, és bejutottak a hatos döntőbe!

Álló sor (balról jobbra): Saáry Blanka, Kökény Petra, Ratkai Panna, Sorompó Kinga, Kardos Boglárka, Brandhuber Emese. Térdelő sor: Tóth Bagi Réka (csapatkapitány), Barta Karolina, Nagy Léna, Bajnóczi Fruzsina


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online