Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jelentős erőkkel zajlik a hajtóvadászat a gödöllői HÉV-en nőre támadt férfi után

2021-03-06 12:48:47

Változatlanul jelentős erőkkel tart a hajtóvadászat az után a férfi után, aki január 19-én egy munkába tartó nőre támadt a gödöllői HÉV-en.

Nyomozócsoport alakult, a tettesről grafika készült, Pest megye rendőrfőkapitánya nettó 1 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az eltelt 46 nap alatt a nyomozócsoport és a kiegészítő egységek munkatársai közel 600 liter kávét fogyasztottak el, szolgálati autókkal 3000 kilométernyi, gyalogosan közel 250 kilométer távolságot tettek meg. Teljesítettek 470 órányi bűnügyi portyaszolgálatot, végig néztek mintegy 250 óra kamerafelvételt. Az ügyhöz kapcsolódva előállítottak 12 főt, mindnyájukat elszámoltatták, de nekik nem volt közük a támadáshoz. A nyomozás iratainak egymás mellé rakott lapjainak hossza négy Duna-híd hosszát teszi ki, a kezdeményezett és fogadott telefonhívások száma több mint háromezer, az elektronikus levelek száma ötszáz körüli.

A támadóról készült grafika alapján készített plakátokat március 5-én, a kora reggeli órákban kezdték teríteni a H8-as vonalon és környékén. A HÉV-szerelvényeken, a megállókban, a forgalmasabb helyszíneken több száz felhívást helyeztek ki a HÉV-rendészet munkatársai és a gödöllői rendőrök.

A rendőrség továbbra is várja a felderítést segítő állampolgári bejelentéseket a közismert telefonszámokon: Telefontanú 06-80-555-111, illetve központi segélyhívó 112. A gödöllői rendőrök pedig folytatják a hajtóvadászatot, és mindent megtesznek a támadó azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online