Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tehetségközpont rangra emelkedett a Gödöllői SK labdarúgó-szakosztálya

2021-02-20 10:31:55

Komoly szakmai elismerést vívott ki magának az elmúlt évtizedekben elvégzett munka alapján a Gödöllői Sport Klub labdarúgó-szakosztálya. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) – a független nemzetközi szakmai auditáló cég, a Double Pass objektív visszajelzései alapján – tehetségközponttá nyilvánította a Rózsavölgyi Sándor vezetésével működő helyi sportszervezetet.

A területi alapon szervezett tehetségközpontokban (Pest megyében, Gödöllőn kívül, Monoron és Budaörsön lesz még ilyen) főállású, képzett, ambiciózus szakemberek foglalkoznak az ifjú labdarúgókkal. Az itt dolgozó edzők feladata lesz az U15-ös korosztálynál fiatalabb, az új rendszer szerint a körzetközpontokból is érkező gyermekek megfelelő egyéni képzése, és a legtehetségesebbek felkészítése az akadémiai szint elérésére. A legrátermettebb játékosok innen kerülnek majd az akadémiákra, Gödöllőről főként az MTK Budapest által működtetett Sándor Károly Labdarúgó Akadémiára.

A nyár folyamán induló programba történt besorolás határozatlan időre szól, de a képzés minőségét és eredményességét évente ellenőrzik az MLSZ illetékesei.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online