Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: 71 nap után vereséggel tért vissza a bajnokságba a gödöllői csapat

2021-01-31 18:12:19

NB I. Liga, alapszakasz, 11. forduló:
Székesfehérvári MÁV Előre-BERICAP – Gödöllői RC 3-0
(20, 16, 6)

A forduló – akár az alapszakasz-győztes kilétéről is döntő – rangadóját játszották le január utolsó vasárnapján, Gárdonyban. Mindkét csapat egy vereséggel érkezett az ütközetre, a vesztett pontok tekintetében azonban a vendégek álltak jobban. Ahhoz, hogy Szalay Attila egy mérkőzéssel kevesebbet lejátszott tanítványai megelőzzék riválisukat a tabellán, legalább két pont megszerzése szükségeltetett.

Városunk hatosa azonban nem a „számolgatásért” utazott a Velencei-tó déli partjára, hanem sokkal inkább azért, hogy 71 tétmeccs-mentes nap után végre pályára lépjen, és – cseppet sem mellékesen – visszavágjon a hazaiaknak az alapszakasz első körében elszenvedett 3-2 arányú vereségért.

A reváns nem jött össze. Az első játszmában 17-17 után torolták meg a házigazdák a gödöllői társulat hibákkal teletűzdelt játékát, a másodikban már ennél is korábban. Döntőnek bizonyult, hogy a fehérváriak többször könnyítették meg feladójuk dolgát pontos nyitásfogadásukkal és védekezésben is hatékonyabbak voltak. Nulla-kettes szettállás után Szalay mester próbálta tüzelni a gödöllői lányokat, intelmei és szakmai tanácsai azonban nem értek célba, ami városunk hatosának vereségéhez vezetett.

Hét mérkőzés alapján a Gödöllői RC csapata 15 ponttal, 17-8-as szett- és 552-420-as pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 3. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető. Következik: Gödöllői RC – TFSE február 6., szombat 17 óra, Tungsram-csarnok (Budapest, Megyeri út). ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online