Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eb-válogatót nyert a Gödöllői EAC olimpiai kvótás sportlövője, Mészáros Eszter

2020-12-13 18:26:03

A Gödöllői EAC olimpiai kvótás sportlövője, Mészáros Eszter (képen középen) sikerével zárult a december 11-én, Szombathelyen megrendezett Savaria Kupa, ami egyben az első válogatóverseny volt a jövő évi Európa-bajnokságra. Eszter a női légpuskások 10 méteres számában a második helyen került a döntőbe (629,1 kör), ahol 251,1 körös eredményével valamennyi riválisát maga mögé utasította.
A GEAC üdvöskéje, Szucsák László tanítványa a vasi megyeszékhelyen lezajlott magyar-lengyel válogatott viadalon is részt vett, és a győztes csapat tagjaként hagyta el a lőállást.

A felnőtt női mezőnyben érdekelt volt még Lovász Dorina (14.) és Lévai Krisztina (19.) is, akik ezúttal lemaradtak a nyolcas fináléról, de az Európa-bajnokságon való indulási jogát még megszerezhetik a következő két válogatón, amik közül az egyiket Százhalombattán (január 9-10.), a másikat pedig Budapesten (január 23-24.) rendezik meg.

A junior fiúválogatott tagságért küzdők táborában a gödöllői sportlövők közül Klenczner Márton volt a legjobb, de szépen helytálltak az idősebbek között a még jövőre is ifjúsági korú Lakner Áron és Havjár Kristóf.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online