Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vizes szemétnek titulálták a szociális tűzifát

2020-11-19 09:17:51

Az alábbi képet jutatta el szerkesztőségünknek hírportálunk egyik olvasója, akinek a szomszédjába – mint fogalmazott – vizes szemetet dobáltak le szociális tűzifa gyanánt. Milyen segítség az olyan, ami jószerivel használhatatlan, viszont jó színben tűnik fel az önkormányzat, ha az illetékesek beszélnek a rászorulóknak kiszállított fa mennyiségéről és a szociális érzékenységről? – kérdezte olvasónk.

Felvetését eljuttattuk Domonkos Ernőnek, a VÜSZI Kft. ügyvezető igazgatójának, aki a következőket válaszolta:
- Az év közbeni városi faápolási munkák során keletkező fából tudunk az azt igénylők részére kiszállítani, mivel Gödöllő nem tudott a Belügyminisztérium szociális tüzelő támogatási programra pályázni, az kistelepüléseknek szólt. Az idei csapadékos ősz miatt minden, nem fedett helyen tárolt fa vizes és nedves, így az általunk kiszállított is.
A fát igénylőkkel előzetes egyeztetés történik, az átvételkor jelen vannak, bármikor dönthetnek úgy, hogy nem élnek a lehetőséggel.
A szomszéd véleménye szabad, ahogy az is, hogy bárki segíthet rászoruló ismerősén, szomszédján.    
Természetesen, amennyiben az érintett személynek minőségi kifogása van, azt jelzését követően kivizsgáljuk – fogalmazott az igazgató.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online