Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rangadót nyert a gödöllői kézilabda-csapat Csömörön

2020-11-09 01:23:18

NB II. Északi-csoport, 2. forduló:
Csömör KSK – Gödöllői KC 31-35
(16-19)

A szomszédvárak rangadóját eredetileg szeptember 19-én, a 2. fordulóban kellett volna lejátszani, ám a csömöriek – egyik játékosuk pozitív koronavírus-tesztje miatt – a találkozó elhalasztását kérték. Az ütközetet november második vasárnapján pótolták.

A hazaiak makulátlan mutatóval (5 győzelem), míg Bartos Gábor csapata egyetlen vereséggel várta a meccset, ami a jelenlegi erőviszonyok alapján kulcsfontosságúnak számított a dobogós pozíciókért folyó harcban. Nem szólt a gödöllőiek mellett, hogy az utóbbi két mérkőzést a párharcban a hazaiak nyerték, városunk legénysége tavaly márciusban diadalmaskodott utoljára a Csömör ellen.
A soknak számító gól arra utal, hogy mindkét gárda a támadójáték hatékonyságára helyezte a hangsúlyt, ezáltal felértékelődött a védőmunka eredményessége, amiben ezúttal a GKC egysége volt jobb, és megérdemelten jutott a két bajnoki ponthoz
A Gödöllői KC férficsapata 10 ponttal, 201-176-os gólkülönbséggel a 3. helyen áll a csoport tabelláján. Következik: Gödöllői KC – Budakalászi SC november 15., vasárnap 18 óra (Gödöllő – Solymár ifimeccs 16 óra). Várhatóan ZÁRT KAPU!

Ifjúságiak (NB II. B-csoport): Csömör KSK – Gödöllői KC 21-34 (13-16)
A GKC ifjúsági csapata 14 ponttal, 319-177-es gólkülönbséggel vezeti csoportja tabelláját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online