Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átírhatja a rendkívüli jogrend a gödöllői kulturális programkínálatot

2020-11-04 11:03:57

A november 3-i kormányrendelet értelmében limitálnunk vagy határozatlan ideig szüneteltetnünk kell a kastély kiállításaira indított vezetéseken való részvételt.
Állandó kiállítás: csoportoknak tárlatvezetést nem tudunk biztosítani, a 3D vetítő technikai okok miatt szünetel.
A barokk színház, a lovarda és az istálló esetében a maximális csoportlétszám 12 fő. A Horthy-bunker látogatásánál a maximális csoportlétszám 6 fő, míg az Erzsébet királyné gardróbja kiállítás megtekintésénél a maximális csoportlétszám 5 fő – olvasható a Gödöllői Királyi Kastély honlapján.
Városunk ékessége december 31-ig hétfőtől péntekig 9 és 17 óra (pénztár 9-16 óra), szombaton és vasárnap 10 és 18 (pénztár 10-17 óra) között tart nyitva.

A rendkívüli jogrend kihirdetése, és a veszélyhelyzet újbóli bevezetése, illetőleg az azzal összefüggő szigorítások hatással vannak a város többi kulturális és közművelődési intézményének programjaira is.
A Művészetek Háza Gödöllő, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ, valamint a Gödöllői Városi Múzeum aktuális rendezvényeiről és a látogatás feltételeiről az intézmények nevére kattintva érhető el bővebb információ.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online