Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Le a kalappal a gödöllői focisták előtt: emberhátrányban oroztak el pontot az éllovastól!

2020-10-31 15:48:29

Vesztett pontok tekintetében a Nagykáta a Pest megyei I. osztályú bajnokság mezőnyének legeredményesebb csapata. Az éllovas eddig egy vereséget szenvedett (a Dunaharaszti ellen 1-0-ra kaptak ki), a több meccsét megnyerte.

Ilyen statisztikai előzmények tudatában – a felázott és gombabetegség áldozatává vált nagykátai küzdőtér használhatatlansága miatt Tápiószentmártonban – lépett pályára Hevesi Tamás együttese, amely az első félidőben kifejezetten összeszedett, érett játékkal lepte meg a házigazdákat. Olyannyira, hogy Nagy Barnabás kapásból elért bombagóljával a 31. percben a gödöllőiek szereztek vezetést. A vendégek szemszögéből nézve, nem jelentett kedvező fordulatot, hogy kapusuk, Hesz György a 37. percben a kiállítás sorsára jutott, miután a tizenhatoson kívül kézzel ért a játékszerhez.
Félő volt, hogy a hátralévő 53 percben nem ússza meg a vereséget a gödöllői tizenegy. Az aggódóknak azonban – szerencsére – csalódniuk kellett, hiszen városunk tizenegye emberhátrányban is méltó ellenfele volt az egyenlítést a 68. percben kicsikaró Nagykátának.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:
Nagykáta SE – Gödöllői SK 1-1
(0-1)
Gödöllői gólszerző: Nagy Barnabás.
Tíz mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 16 ponttal, 14-11-es gólkülönbséggel a tabella 8. helyén áll.  Következik: Gödöllői SK – Felsőpakonyi KSE november 8., vasárnap 13.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 11. forduló:
Gödöllői EAC – Fortuna SE-Kismaros 1-1
(1-0)
Gödöllői góllövő: Kurunczi Dániel.
A GEAC együttese 16 ponttal, 20-19-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 7. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online