Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogy Gödöllőn is biztonságban teljenek az emlékezés napjai

2020-10-26 10:28:07

Vannak, akik kihasználták az októberi hosszú hétvégét és elhunyt szeretteikre emlékeztek a temetőkben, akár Gödöllőn is. Az igazi zsúfoltság azonban az előttünk álló hétvégén várható a sírkertek környékén.  A mindenszentek (november 1.) és halottak napja (november 2.) miatt a rendőrség idén is megkülönböztetett figyelmet fordít a megemlékezés nyugalmát veszélyeztető bűncselekmények megelőzésére.

Teszik ezt azért, mert az emlékezés perceiben a bűnelkövetők ellophatják a síroknál felügyelet nélkül hagyott táskákat, a lezáratlan kerékpárokat, a temető előtt parkoló autókban látható helyen hagyott tárgyakat, a tömegközlekedési eszközökön a külső zsebben tartott mobiltelefonokat, pénztárcákat és a nyitva felejtett, nem megfelelően védett otthonokból pedig az értékeket – olvasható a police..hu oldalon.

A mindenszentekkel és a halottak napjával kapcsolatos gyalogos- és jármű-forgalomra a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai a megkülönböztetett figyelemmel készülnek. A Régió Plusz TV kamerái előtt Mészáros Melinda rendőr zászlós foglalta össze a legfőbb bűnmegelőzési tanácsokat.


A gödöllői, Dózsa György úti köztemető nyitva tartása az elkövetkező napokban:

• Október 26-30. (hétfőtől péntekig) és november 2. (hétfő): 7 és 19 óra között
• Október 31. és november 1. (szombat és vasárnap): 8 és 20 óra között


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online