Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Teavilág, a Te világod is!

2020-10-23 18:22:23

Szoktál teát inni? Milyen fajtát és mikor? Melyiket kellene még kipróbálnod, és melyikkel tudnád még gyógyítani is önmagad, és melyikkel tudnál kedves pillanatot okozni ünnepi alkalmakkor szeretteidnek?

A kérdésekre adott választ könnyíti meg a Teanet.hu oldal, ami segítséget nyújt a gazdag kínálatban eligazodni, hogy megismerd a teák varázslatos világát, az illatok és színek, s nem utolsósorban az ízek harmóniáját. Nem beszélve a filteres és szálas teák közötti lényeges különbségről.

Hiszen teát mindig lehet fogyasztani, akár egyedül vagy egy hideg téli estén, vagy egy baráti társaságban töltöd az idődet. Mindezt persze napszaktól függetlenül megteheted, akár hangulatod jobbá tétele érdekében is.

De mit is nyújt látogatóinak a jól olvasható, a jól felépített, a termékekről tetszetős képeket felsorakoztató Teanet.hu oldal? Kezdjük azzal, hogy milyen teákat is fogyasztunk!

Teafélék

• Gyógytea
Olyan gyógynövényekből álló teakeverékek, amiket forró vízzel öntünk fel. A különféle betegségek tüneteinek mérséklésére szolgálnak, de élvezeti értékük is magas.
• Fekete tea
Ez a legismertebb teafajta, amit bizonyára gyakran használsz. A táplálkozásra és az egészségre ható tartalma közismert, akár kávé helyett is fogyaszthatjuk.
• Zöld tea
Ugyanarról a cserjéről szüretelik, mint a fekete teát, csak a feldolgozás során nem fonnyasztják, ezért marad meg világosabb színe és magasabb aroma- és olajtartalma. Fogyasztásának számos kedvező hatása ismert.
• Gyümölcstea
Gyógynövények és fűszerek keveréke. Friss, illatos, nagyszerű ízekkel, és látványnak sem utolsó.
• Rooibos tea

Nem az ismert, hagyományos tealevélből készül, hanem a fokföldi rekettye hajtásaiból. Gyógyhatása ennek is sokrétű, koffeint nem tartalmaz, így bármely napszakban fogyasztható.


A teák fogyasztása és kiegészítők

Amit még az oldalon találhatsz a választás elősegítése érdekében, az a teák fogyasztás szerinti csoportosítása.

Vannak a reggeli, az étkezés utánra ajánlottak, majd a délutáni teák és az esti teák, valamint olyanok, amiket bármikor ihatsz.

Amennyiben sikerült választanod a javasoltak közül, a Teanet.hu oldalon a teakiegészítőket is megtalálod. Ezekkel az eszközökkel teázásodat valódi élménnyé teheted. A szűrők, a filterek, a teakiöntők, a színes teáscsészék mind ebben nagy segítséget adnak, s még azt is választhatod, hogy milyen anyagból legyenek (porcelán, üveg, rozsdamentes acél, öntöttvas).

Ajándékcsomag

A sok tea közül ajándékozni is szeretnél? Ebben is a Teanet.hu lesz segítségedre, a nyitóoldal alsó részén megtalálható színes ajándékcsomagokkal, melyeket biztosan szívesen fogad majd a megajándékozott.
El ne feledd, hogy a teázód sosincs zárva, hiszen a cég oldaláról bármit, bármikor beszerezhetsz!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online