Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséghez vezetett a gödöllői tizenegy tompább teljesítménye

2020-10-17 17:45:36

Két, igencsak veretesnek mondható bajnoki győzelemmel (CSO-KI ellen 2-1, Biatorbágy ellen 1-0) a tarsolyában látogatott el a Budakalász pomázi otthonába Hevesi Tamás csapata, amely eddigi mutatói alapján esélyesebb volt a sikerre.

Csakhogy a sanszot aprópénzre kellett – mint utóbb kiderült – volna váltani. A vendégek szemszögéből nézve jól indult a találkozó, hiszen a 9. percben Koziorowski Richárd (képen) révén vezetéshez jutott a GSK.
Ezt követően a meccs lefújásáig több lehetősége is volt a gödöllői gárdának, hogy bebiztosítsa győzelmét, ám a kínálkozó alkalmak góllal történő lezárása rendre elmaradt. Nem úgy a helyzetkihasználásában szinte száz százalékos budakalásziaknál: a hazaiak a 40. percben egyenlítettek, majd a 62. percben – egy elpasszolt labdára lecsapva – fordítottak és nyertek az utóbbi meccseken mutatott teljesítményhez képest kevésbé „élesen” futballozó gödöllői csapat ellen.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
Budakalászi MSE – Gödöllői SK 2-1
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Koziorowski Richárd.
Nyolc mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 14 ponttal, 12-9-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll.  Következik: Gödöllői SK – VS Dunakeszi október 25., vasárnap 14 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.
További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 9. forduló:
Gödöllői EAC – Szigetgyöngye SE 3-2
(2-1)
Gödöllői góllövők: Sztriskó István, Kapdebo Lóránd, Khanyile Lindokhule Justice.
A GEAC együttese 12 ponttal, 14-18-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 8. helyezettje.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online