Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Válassz egyedi vászonképet az irodába!

2020-10-15 14:07:30

Egy vászonkép mindenhol csodásan fest, így nem véletlen, hogy az irodák falain is gyakran díszeleg. Egyediségével különlegessé teszi az egész irodát, és feldobja az üres falakat. Gödöllőn is!

Mutasd meg céged egyéniségét!
Amikor belépsz egy helyiségbe, az vagy magával ragad, vagy hidegen hagy. Ahhoz, hogy egy adott helyiség megszólítsa és magával ragadja az oda belépőket, jó, ha minél dizájnosabb, különlegesebb és esetleg otthonosabb. Ez akkor sincs másként, ha egy irodáról beszélünk. Bár az irodákba dolgozni járnak az emberek, és kevésbé adnak a helyiség külső megjelenésére, mégis jobb érzés egy olyan környezetben dolgozni, amely barátságos és otthonos.

Csempéssz néhány melegebb színű tárgyat az irodába, amely hangulatosabbá teszi a légkört! Néhány családi fotó az asztalodon és egy pár szobanövény pedig otthonosabbá teszi az egész irodát.

Persze, nem csupán az a fontos, hogy az ott dolgozók jól érezzék magukat, hanem az is, hogy amikor egy potenciális ügyfél belép az ajtón, magával ragadja az egész helyiség. Ahhoz pedig, hogy az ügyfél csupán néhány pillantás alatt képes legyen megismerni akár az egész cég arculatát, a falon lévő vászonképek kitűnő megoldással szolgálnak. Ezek ugyanis bemutathatják például a cég korábbi munkáit, és segítik közelebbről megismerni a cég munkásságát. Emellett igazán egyedivé varázsolhatják az egész irodát.

Ha te is szívesen díszítenéd irodád falát egyedi vászonképekkel, nézz körül a vaszonkep.hu egyedi ötletei között, itt garantáltan megtalálod a hozzád illő stílust!

Miért pont vászonkép?


• Gyors és látványos

Amennyiben mellettük döntesz, elegendő csupán egy hetet várnod, és máris az irodád falán díszeleghet. Továbbá nem kell külön szakembert hívnod a felszereléshez, hiszen a vásznat vakrámára feszítik, így rendkívül egyszerű a falra helyezése. Így, tehát, egy szempillantás alatt lenyűgöző hatást érhetsz el.

• Egyszerű áthelyezni
Az irodák esetében gyakran előfordul, hogy egyik helyről a másikra költöznek, vagy csak épp az irodán belül történik változás. Mindez a vászonképek tekintetében nem okoz problémát, hiszen egyszerűen rakosgathatjuk őket egyik helyről a másikra.

• Tartós és könnyen tisztítható
Míg egy üvegkeretes képet állandóan meg kell tisztítani a portól, pókhálóktól és egyéb szennyeződésektől, addig a vászonképeket elegendő egy nedves ronggyal áttörölni, és máris újból tökéletes állapotban vannak. Emellett a vászonképet általában vakrámára feszítik, így hosszú éveken át tartós marad.

• Egyediséget tükröz
Ami miatt legtöbben a vászonképek mellett döntenek, az az, hogy rendkívül egyediek. Hiszen bármilyen nyomatot kérhetsz, legyen az egy családi fénykép vagy akár a céged logója, esetleg egy korábbi fényképes referenciaanyag, amire büszkék vagytok. Ezek pedig amellett, hogy bámulatosan festenek, nagyon sok mindent megmutatnak a cégedből, ami imponáló lehet az ügyfelek és mások számára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online