Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Feszült meccsen múlta felül a CSO-KI gárdáját a gödöllői tizenegy

2020-10-07 19:04:19

Október 7-én pótolták a Pest megyei I. osztályú bajnokság 5., szeptember 20-i fordulójára kiírt találkozót, mivel a vendégek szeptember 19-én Magyar Kupa meccsen léptek pályára, ezáltal halasztást kértek és kaptak. Az eredetileg meghatározott 16 órás kezdés csúszott, mert a vendégek nem hozták magukkal igazolásaikat, ezáltal meg kellett várni a „futárt”, aki mintegy félórás késéssel megérkezett. Ráadásul, az addig inkább szemerkélő eső is sűrűbb permetező-fokozatra kapcsolt.

Az előzetes esélylatolgatások alapján komoly kihívásra számíthatott Hevesi Tamás csapata, hiszen sajátosnak mondható elnevezésében a Csomád és Kisnémedi településnevek kezdőbetűit használó formáció jobb mutatóval várta az ütközetet. És, hogy a villanyfényes mérkőzés helyszíne mellett egy másik gödöllői vonatkozása is legyen a meccsnek, a vendégek szakmai munkáját az a Jenei Sándor irányítja, aki 2013 januárja és 2014 decembere között a gödöllőiek trénere volt.

És akkor a főbb történések! Az első félidőben még nem született gól, jobbára a mezőnyjátéké volt a főszerep, amiben inkább a hazaiak domináltak. A fordulás után megtört a gólcsend: a 48. percben Koziorowski Rihárd, majd negyedórával később Mudroch Mendel talált be, mindketten szépen felépített támadás után bizonyultak eredményesnek.
A második gödöllői találat értékét növelte, hogy az 57. perctől – a második sárga lapját begyűjtő Tóth-Ilkó Áron kiállítása miatt – emberhátrányba kényszerültek a vendéglátók. Az összecsapás feszültségére is visszavezethető, hogy a vizitálók sem tudták teljes létszámban befejezni a meccset: Lédermayer András a 78. percben, míg a góljukat szerző Létai Dávid a 93. percben kapott piros lapot.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 5. forduló:
Gödöllői SK – CSO-KI Sport 2-1
(0-0)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd, Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 11 ponttal, 10-7-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll.  Következik: Gödöllői SK – Biatorbágy október 11., vasárnap 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online