Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két nap alatt véget ért a Magyar Kupa kaland a gödöllői hatos számára

2020-09-27 12:48:24

Szeptember 26-án, majd egy nappal később lejátszották a 2020/2021-es Magyar Kupa évad nyolcaddöntő mérkőzéseit a Gödöllő-Békéscsaba párosításban. Városunk klubjának illetékesei úgy egyeztek meg az Extraligás riválissal, hogy mindkét összecsapást a Békés megyei székhelyen nemrégiben átadott röplabda akadémia centerpályáján tudják le.
Szalay Attila együttese az esélytelen nyugalmával léphetett pályára, ami lehetőséget teremetett a szakvezető számára, hogy az október 3-i bajnoki rajt előtt egy héttel „élesben” zárja a felkészülést, fókuszálva a tapasztalatszerzésre, illetve a játékelem-variációk összecsiszolására.

Magyar Kupa nyolcaddöntő:
Gödöllői RC – Swietelsky-Békéscsabai RSE 1-3
(24, -9, -17, -16)
Swietelsky-Békéscsabai RSE – Gödöllői RC 3-1
(18, -21, 12, 16)
Továbbjutott a Békéscsabai RSE csapata kettős győzelemmel (6-2), és a DVTK-Jászberény párharc győztesével találkozik a negyeddöntőben.

Mindent egybevetve, elmondható, hogy a gödöllői lányok nem illetődtek meg a honi elit egyik meghatározó formációjától, sőt, az első találkozó nyitójátszmájában, majd a második meccs második szettjében lelkesedésüknek és hitüknek is köszönhetően rápirítottak „jobbmódú” ellenfelükre.
Szalay Attila különítménye október 3-án, szombaton 17 órától a Pécsi Tudományegyetem-PEAC csapata ellen mutatkozik be az NB I. Liga 2020/2021-es évadjában. A mérkőzés helyszíne az újpesti, Megyeri úti Tungsram-csarnok lesz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online