Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői panelházaknál kapcsolták le a drogkereskedéssel gyanúsított férfit

2020-09-26 13:37:05

A Pest megyei felderítők biztosra mentek, és szeptember 23-án, a délutáni órákban megvárták a megfelelő alkalmat, majd – miután a célszemély lerendezte erdőkertesi ügyfelét – lecsaptak. A gödöllői panelházaknál sétáló, mit sem sejtő férfi egy pillanat alatt ledermedt, amikor a civil ruhás nyomozók megszólították és egyértelműsítették jövetelük célját. Lassan hátrálva és jobbra balra tekingetve próbált volna menekülési útvonalat találni, de azok blokkolásáról a rendőrök időben gondoskodtak.
A földre vitt férfit megbilincselték, szatyrában 261 gramm, eladásra szánt, zacskókba porciózott, kábítószergyanús fehér port találtak. Házában kutatást tartottak, digitális mérleget, többszáz önzáró tasakot, kábítószergyanús tablettákat, valamint több mint 500 gramm kábítószergyanús – az előzetes vegyész-szakértői vélemény szerint kokaint és amfetamint - fehér port foglaltak le.

Kihallgatásán a férfi nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt beismerte, érdemi vallomást azonban nem tett. Az időközben letartóztatott 34 éves N. Zoltán ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online