Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sorsára hagyta a baleset áldozatát a gödöllői autós

2020-09-07 13:51:08

A 31 éves gödöllői férfi Kerepesen közlekedett szeptember 2-án, a délutáni órákban, amikor a Szabadság út és a Madarász utca kereszteződésében, balra kanyarodása közben összeütközött egy, a védett útvonalon érkező motorkerékpárossal. A motoros elesett, az autós néhány méterrel arrébb megállt, körbejárta kocsiját, megvizsgálta, majd visszaült és elhajtott, nem törődve a baleset másik érintettjével. A motorkerékpár 52 éves vezetőjét – aki könnyű sérüléssel megúszta a balesetet – a mentők kórházba szállították.
Eközben a helyi körzeti megbízottak a szemtanúk által adott hiányos leírással igyekeztek felkutatni az elhajtó kocsit és annak sofőrjét. A kék autót végül a településen megtalálták, 31 éves vezetőjét előállították, majd kihallgatták.


A gödöllői férfi a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a vallomástételt megtagadta. A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online