Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Büntetővel törték fel a battai reteszt a gödöllői focisták

2020-09-06 19:01:15

A két forduló után pont nélkül álló százhalombattai együttest fogadta Hevesi Tamás csapata, amely egy fölényes, 4-1 arányú dunavarsányi győzelemmel a tarsolyában készülhetett a találkozóra.

Gyakorlatilag az első perctől érzékelhető volt, hogy a vendégek a stabil védekezést tartják elsődleges szempontnak, és – ha úgy adódik – egy-egy kontrával meglepik a fehér mezes házigazdákat. Defenzív taktikájuk a 28. percig működött, amikor Koziorowski Richárd kissé ügyetlenkedve próbálta átvenni a játékszert a tizenhatoson belül, ami a battai védőt is megzavarta, és fellökte a gödöllői támadót. A jogos büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette.
A folytatásban főkánt a mezőnyben pattogott a bőrgolyó, komoly lehetőség nem igazán adódott egyik oldalon sem. S hogy ne kerüljön veszélybe a GSK megérdemelt három bajnoki pontja, arról a csereként beállt Balogh Bálint a 82. percben gondoskodott, fejesgóljával beállítva a végeredményt.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Százhalombattai LK 2-0
(1-0)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (11-esből), Balogh Bálint.
A Gödöllői SK csapata 6 ponttal, 6-4-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll. Következik: Veresegyház VSK – Gödöllői SK szeptember 13., vasárnap 16.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 3. forduló:
Gödöllői EAC – Nagymaros FC 0-1
(0-0)
A GEAC együttese 3 ponttal, 3-5-ös gólkülönbséggel a csoport tabellájának 11. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online