Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átadták a vörössalak-színű alsóparki futókört

2020-06-09 17:00:34

A gödöllői önkormányzat tavaly május végén döntött arról, hagy alsóparki helyszínnel pályázik a 120 centiméter széles, egy kilométer hosszúságú, rekortán borítású futókörre, aminek bekerülési költségét az előzetes számítás szerint bruttó 60 millió forintban állapították meg.
A kandidálás sikerrel zárult, Gödöllő bekerült az összesen 900 millió forinttal támogatott országos programba, aminek keretében az állam a beruházási költség felét biztosította.

A kivitelezési munkálatok idén tavasszal kezdődtek el, és június 9-én eljött az átadás ideje. A késő délelőtti órákban lezajlott eseményen a gödöllői kötődésű sportolókat Erdélyi Zsófia kétszeres olimpia résztvevő (2012 London, 2016 Rio de Janeiro, képen jobbra) hosszútávfutó és Gémesi Csanád Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes, tokiói olimpiai kvótás kardvívó képviselte.


Az átadót – a házigazda szerepét betöltő Gémesi György polgármesteren kívül – megtisztelte jelenlétével Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos (képen balra), Vécsey László, a Pest megyei 6-os számú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője, Péter Attila, a Szabadidősport Eseményszervezők Országos Szövetségének elnöke, valamint Epres György, a helyi önkormányzat sportügyekért felelős tanácsnoka és a képviselőtestület több tagja is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online