Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két hónapja nem pártelnök Gémesi György

2020-04-27 17:16:44

Idestova három éve, egészen pontosan 2017 márciusa óta – főként a képviselőtestületi üléseken – rendre előkerül Gémesi György és a pártpolitika kapcsolata. Részben azért, mert maga a gödöllői polgármester ostorozza a Fidesz-KDNP-s vagy a kormánypártok által támogatott önkormányzati képviselőket azzal, hogy érveik, hozzászólásaik oka vagy alapja a „pártközpontban megfogalmazott propaganda terjesztése”, részben pedig azért, mert a nemzeti oldal városatyái a „balliberális” jelzőhöz társuló eszmeiség követőjének, hirdetőjének tekintik Gémesi Györgyöt, illetve az általa alapított és vezetett Új Kezdet Pártot.

Idén márciusban is történt egy pengeváltás ebben a kérdésben, ám Gémesi György határozottan cáfolta, hogy az ülésteremben pártelnök tartózkodna. A különféle szóbeszédek és a párt honlapjának böngészése helyett, felvettük a kapcsolatot az Új Kezdet Párttal, hogy tisztázódjon a valóság. A politikai szervezet nevében Hohn Krisztina az alábbi választ adta:
- Köszönjük érdeklődését az Új Kezdet Párttal és Gémesi György polgármester úrral kapcsolatban. Az Új Kezdet Párt választmánya tisztújítást tartott február 26-án. Gémesi György lemondott pártelnöki tisztségéről. Tette ezt elsősorban polgármesteri munkájával járó elfoglaltságai, valamint a MÖSZ elnökeként végzett tevékenysége miatt. A választmány ugyanezen a napon, a párt korábbi társelnökét és egyetlen országgyűlési képviselőjét, Hohn Krisztinát megválasztotta Gémesi György helyére elnöknek. Alelnököket is választott a testület, dr. Sértő Radics István és Gyenes Szilárd személyében.
Gémesi György a párt tagja maradt és tanácsokkal továbbra is segíteni kívánja azt.

Gémesi György 2017 márciusában, az Új Kezdet Párt megalakulásáról szóló sajtótájékoztatón


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online