Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Zárt kapuk mögött mért vereséget a gödöllőire a százhalombattai tizenegy

2020-03-14 18:38:44

A koronavírus-fertőzés csoportos terjedésének meggátolása érdekében zárt kapuk mögött rendezték meg a találkozót a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. Hazai szemszögből nézve jobb is volt, hogy a gödöllői szurkolók nem láthatták „kedvenceik” igencsak enervált, hittel és elszántsággal telinek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető produkcióját, aminek vereség lett a vége.
Egyelőre nem tudni, mit hoznak a következő napok, de az is elképzelhető, hogy a koronavírus-fertőzés csoportos terjedésének meggátolása érdekében ez volt a 2019/2020-as bajnoki idény utolsó fordulója a Pest megyei I. osztályú pontvadászatban.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Százhalombattai LK 0-1
(0-0)
A Gödöllői SK csapata 19 ponttal, 23-28-as gólkülönbséggel a tabella 10. helyén áll. Következik (feltéve, hogy nem függesztik fel a bajnokságot): Tököl VSE – Gödöllői SK március 21., szombat 15 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 19. forduló:
Nyáregyházi SE – Gödöllői EAC-FISE 4-1
(1-0)
Gödöllői Góllövő: Angyal Zoltán.
A GEAC – a kötelezően indítandó utánpótlás-csapat többszöri ki nem állása miatt 6 pontos levonással sújtott – együttese 11 ponttal, 33-52-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 16. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online