Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői központú Szent István Egyetem hallgatója a másik koronavírus-fertőzött

2020-03-05 16:15:27

A gödöllői székhelyű Szent István Egyetem PhD-hallgatója az az iráni diák, aki a másik koronavírus-fertőzött Magyarországon, erősítette meg az Index információját az operatív törzs március 5-én, a délutáni órákban megtartott sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök. A hírportál munkatársának kérdésre, miszerint: ezt miért csak most közlik, a kormányfő azt mondta, azért, mert csak most tudták meg.

Amint arról korábban a Gödöllői Hírek online is beszámolt, a Szent István Egyetem illetékesei tájékoztatót adtak ki a Kínában felbukkant, légúton és szájon át terjedő, tüdőgyulladással járó megbetegedést okozó, újonnan kimutatott koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről.

A mostani hírrel szinte egyidőben a város honlapján megjelent, hogy Gödöllő önkormányzata a polgármesteri hivatalban és annak ügyfélszolgálatán, valamint saját intézményeiben – így a városban lévő bölcsődékben, óvodákban és kulturális intézményekben – biztosítja a szükséges kézmosási és fertőtlenítési lehetőséget. Az önkormányzat kéri, hogy az intézményi dolgozók és az ott ügyeket intézők éljenek ezzel a lehetőséggel!

A Szent István Egyetem közleménye az esettel kapcsolatosan


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online