Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kevesebb gólt lőtt riválisánál a többet támadó gödöllői tizenegy

2020-02-29 16:30:37

Azzal együtt, hogy az első félidő legnagyobb gólszerzési lehetősége a hazaiak előtt adódott, egyik csapat sem kápráztatta el színvonalas produkcióval a szélben didergő nézőket. Az események a második félidőben – szerencsére – felgyorsultak. Az 54. percben a pilisiek szereztek vezetést, amit főként a gödöllői védelem jobb oldalán szolgálatot teljesítőknek köszönhettek. A bekapott gól után magasabb fordulatra kapcsoltak a fehér mezes vendéglátók, és az 59. percben a megsérült Thoma Krisztián helyére csereként beállt Mudroch Mendel közelről a pilisi kapu keresztléce alá lőtte a játékszert.
Egy-egy után jószerivel csak a GSK legénysége támadott, de a pontrúgásokat (szögeltek, szabadrúgások) követően nulla százalékos maradt az eredményességi mutató. Ezzel szemben – ahogy ez a fociban általában lenni szokott – a vizitálók a 86. percben találtak egy gólt, miután nem túl magas játékosuk a gödöllői védők gyűrűjéből a hálóba fejelte a bőrgolyót. 

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 1-2
(0-0)
Gödöllői gólszerző: Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 19 ponttal, 23-27-es gólkülönbséggel a tabella 10. helyén áll. Következik: Törteli KSK – Gödöllői SK március 7., szombat 14.30 óra.

További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 17. forduló:
Dánszentmiklós KSK – Gödöllői EAC-FISE 3-0
(1-0)
A GEAC – a kötelezően indítandó utánpótlás-csapat többszöri ki nem állása miatt 6 pontos levonással sújtott – együttese 11 ponttal, 32-46-os gólkülönbséggel a csoport tabellájának 16. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online