Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Európa-bajnoki arannyal fejelte meg bronzérmét Mészáros Eszter

2020-02-26 13:06:41

Egy nappal azt követően, hogy a juniorkorú légpuskások 10 méteres számában egyéni bronzérmet nyert, a Gödöllői EAC sportlövője, Mészáros Eszter – a komáromi Pekler Zalánnal az oldalán – a legjobb lőeredménnyel (418,9 kör) jutott be a vegyescsapat-verseny döntőjébe, ahol az orosz Tatiana Kharkova, Grigorii Shamakov alkotta kettős volt a rivális.

A kontinensbajnok páros Sinka László, a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára (balra) és Szucsák László edző (jobbra) társaságában

A finálé még a legjobb idegzetűeket is alaposan próbára tette, hiszen az orosz páros az első sorozatok után behozhatatlannak tűnő előnyt szerzett. A vetélytársak villámrajtja azonban nem szegte kedvét a magyar duónak, amely fokozatosan felzárkózott, majd – Szucsák László edző telitalálatnak nevezhető időkérése után – az utolsó lövésekkel megfordította az eredményt, és az Európa-bajnoki cím birtokosa lett!
A kimagasló siker elsősorban a versenyzők és felkészítőik dicsősége, de biztosra vehető, hogy a nyugodt háttérmunkához az is hozzájárult, hogy a Gödöllői EAC és a Szent István Egyetem illetékesei a tavalyi év végén „megmentették” a gödöllői sportlövő szakosztályt.

A bronzmérkőzés és az aranycsata az alábbi, a kontinensbajnokság honlapján közzétett közvetítés segítségével visszanézhető.Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online