Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pizzafutárt bántalmazó útonállót kapcsoltak le a gödöllői rendőrök

2020-02-20 08:12:14

Nyilvános telefonfülkéből érkezett ételrendelés február 12-én, a kora esti órákban. A futár egy gőzölgő pizzával indult a domonyi szállítási címre. A közelben autózva már kezdett gyanakodni, majd miután elért a megadott utca végéig, kiderült, hogy a házszám nem létezik. Félreállva próbálta a rendeléskor rögzített telefonszámon utolérni az éhes ügyfelet, amikor a vezetőülés felőli ablak hirtelen berobbant és a következő pillanatban – mindennemű szóbeli előzmény nélkül – záporoztak fejére az ütések. Két ökölcsapás között sikerült hátramenetbe kapcsolni és elmenekülni a támadó elől. Útközben vette észre a lábánál landolt téglát, amivel ripityára törték az üveget. A futár arca az ütésektől, keze és nyaka a berobbant üveg szilánkjaitól sebesült meg.

A gödöllői zsaruk néhány nap alatt azonosították a támadót, a 25 éves domonyi férfit, aki ellen jelenleg két másik, garázdaság és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárás is folyamatban van. A feltételezett elkövetőt hajnalban verték fel álmából. Vallomást nem tett, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését tagadta.

A letartóztatott férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai. Forrás: police.huStúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online