Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői orvosok a Szent-Györgyi Albert Díj jelöltjei között

2020-02-18 08:21:03

A Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány harmadik alkalommal indította el a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkájának elismerésére.
A díjra a nagyközönség jelölhetett orvost és/vagy egészségügyi szakdolgozót egy személyes történet megfogalmazásával, még 2019 őszén. Ezt követően, február 16-án elindult a szavazási időszak, ami március 16-ig tart. A jelöltekre ezen a weboldalon lehet leadni a voksokat.

A díj elnyerésére méltó jelöltek között a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ három orvosa is fellelhető. Név szerint:
Dr. Farkas Éva
– tüdőgyógyász, gondozó-vezető főorvos
Dr. Kostyál Anna
– pszichiáter, gondozó-vezető főorvos
Dr. Takáts Szabolcs
– nőgyógyász

- Úgy gondolom – fogalmazott dr. Dunai György, a gödöllői egészségügyi központ igazgatója –, hogy már a jelölés is önmagáért beszél, fontos és jelentőségteljes elismerése annak a kitartó, áldozatos, sokszor fáradhatatlan munkának, amit kollégáink Gödöllő és a területi ellátási kötelezettségünkbe tartozó települések lakosai érdekében végeznek. Hálás vagyok és köszönöm azoknak is, akik „háttérmunkájukkal” támogatták, segítették a jelöltek tevékenységét. Ez részben az ő elismerésük is, hiszen az egészségügyi ellátás csapatmunka. Kérem, támogassák szavazataikkal a gödöllői jelölteket!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online