Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért válasszuk a TNT futárszolgálatot?

2020-01-16 16:34:07

A TNT futárszolgálat számos előnnyel rendelkezik a csomagküldő szolgáltatók piacán. Nézzük, miért érdemes őket választani! Akár a gödöllői ügyfeleknek is.

Háztól házig szállítanak
A TNT futárszolgálatnál is lehetséges a háztól házig szállítás: így csupán az ajtóig szükséges a küldendő csomagot vinni, amit a címzett szintén az otthonában vehet át. A kényelmes csomagküldés ráadásul akár egy munkanap alatt is megtörténhet, ugyanis az irányítószámtól függően a csomagfelvétel a megrendelés napján is megtörténhet, mindezt az otthon melegéből intézve, online díjkalkulációt követően.

Kedvezményes árakkal dolgoznak
Lényeges szempont a megbízhatóság mellett a kedvezményes árakon történő kiszállítás. Az árak garantáltak, és ami még fontos, rejtett költségeket sem tartalmaznak.

Külföldre is szállítanak

A futárszolgálat nem csak belföldre, hanem külföldre is vállal csomagszállítást, rövid határidőn belül. Extra szolgáltatás a légi úton való szállítás, vagyis a TNT Express, ami által akár az átvételt követő munkanapon meg is érkezik a csomag a címzetthez. A külföldi csomagküldés kalkuláció segítségével gyorsan és könnyen kiszámolhatjuk a költségeket, a kalkulátor a Csomagnet.hu weboldalán érhető el. Az ország kiválasztása után szükséges megadni a csomag számát, a csomag típusát és méretét (hosszúság, szélesség, magasság, súly), a kalkulátor pedig néhány másodperc alatt árajánlatot ad. Akár már néhány ezer forintért is eljuttathatjuk csomagunkat külföldi címre.

Amennyiben az Európai Unión kívülre történik a csomagszállítás, a cég a küldemény vámoltatását is átvállalja. Ezzel valóban nagy terhet levesznek a küldő fél válláról, hiszen hosszas utánajárást és adminisztrációt spórol meg a feladó a szolgáltatás igénybevételével.


Értékbiztos szolgáltatást nyújtanak

A TNT értékbiztos szolgáltatása értelmében a küldemények 1 millió forintos összeghatárig bebiztosíthatók, így nem kell attól tartani, hogy mi lesz, ha a csomag megrongálódik, esetlegesen eltűnik. A fizetés is gördülékenyen történik, ugyanis a fuvardíj kiegyenlítése történhet banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel.

Rugalmas kiszállítási idővel dolgoznak

Rohanó világunkban fontos pozitívum, hogy a futárszolgálat teljes mértékben rugalmasan kezeli a kiszállítás időpontját, így arra is lehetőségünk van, hogy egy órás intervallumot adjunk meg. Ez nagy előny, hiszen nem szükséges egy egész napszakot arra áldozni, hogy várjuk a küldeményt: a futár az előre egyeztetett egy órában fog érkezni a csomaggal.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online