Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hagyd, hogy bőröd fellélegezzen!

2019-11-19 17:22:21

Ahogyan a természetben megtalálható növényeknek az évszakok váltakozásával, úgy a bőrünknek is szüksége van a megújulásra, legfőképpen különböző bőrproblémák esetében. Kortól és nemtől függetlenül sokunknak meggyűlik a baja a problémás bőrtípussal. A pattanások megjelenése, mitesszerek megléte, sápadt, rugalmatlan és egyenlőtlen felszínű bőr sok kellemetlenséget okozhat.

A kémiai hámlasztás megoldásként szolgálhat, mivel a kezelés segítségével a bőr fellélegezhet, megújulhat, és felszíne simává, feszessé és pattanásoktól mentessé válhat. Mindemellett segít a mélyebb ráncok és régebbi hegek eltüntetésében is, ami nem csak külsőleg teszi arcodat esztétikussá, hanem belsőleg is több önbizalommal láthathat el.

Mit kell tudni a kémiai hámlasztásról?

A hámlasztás alkalmával hámlasztó hatással bíró savat ecsetelnek a bőrfelszínre a probléma súlyosságának megfelelő mélységben. Ennek hatására a hámsejtek elhalnak és szépen fokozatosan leválnak, aminek következtében új sejtek képződnek és veszik át a régiek helyét. Nem hiába nevezhetjük méregtelenítésnek, mivel megszabadulunk a régi és problémás bőrfelülettől és elősegítjük a megújulást.

A természethez való hasonlítás sem véletlen, mivel a kémiai hámlasztás csak ősztől tavaszig alkalmazható, mivel nyáron a kifejezetten magas UV sugárzás érzékennyé teheti a lecserélődött bőrréteget. Hámlasztást követően a minőségi kozmetikumok felszívódása sokkal hatékonyabb, így hatásukat is a lehető legeredményesebben fejtik ki. A hámlasztásnak két fajtája ismert: a felületes és a mélyhámlasztás, mely különbsége a sav befecskendezésének mélységén alapszik. Míg az utóbbi a ráncok és hegek kezelésére alkalmas, mivel a hatása sokkal intenzívebb és látványosabb, addig az utóbbi leginkább a pattanásos és mitesszeres bőr kezelésére alkalmas.


Fájdalommal jár a beavatkozás?

A sav hallatán mindenkiben felmerülhet a kérdés a maró és égető volta miatt, azonban érzéstelenítő nélkül is csak enyhe égő érzéssel jár, mely nem mondható fájdalomnak, inkább csak kisebb kellemetlenségnek. További mellékhatással sem kell számolni, nem duzzad meg vagy pirosodik ki a bőr a kezelés helyén.

Az egyetlen tényező, mely apróbb látszati kellemetlenséggel járhat, az a bőr leválása, mely leginkább mélyhámlasztás alkalmával szembetűnő. Azonban nem kell aggódnod, elegendő pár napig otthonodban maradnod ahhoz, hogy a hámlás lezajlódjon. Felületes hámlasztás alkalmával pedig a bőr porszerűen válik le, melyet alapozóval könnyedén el tudsz takarni.

Amennyiben te is szeretnél megszabadulni a pattanásoktól, a régóta zavaró hegektől és ráncoktól, vagy csak szeretnéd, ha bőröd fellélegezne, keresd fel a Varga Esztétika weboldalát, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a kezelés menetéről.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online