Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: már csak a gödöllői csapat nyeretlen az NB I. Ligában

2019-11-09 17:04:47

NB I. Liga, alapszakasz, 5. forduló:
Debreceni SZC Eötvös DSE – Gödöllői RC 3-2
(-19, -21, 19, 23, 12)

Az NB I-ben újonc debreceniek és az ugyancsak nyeretlen gödöllőiek összecsapása előtt csupán annyit lehetett biztosnak tekinteni, hogy a meccset követően valamelyik társulat megszerzi első bajnoki sikerét a most zajló pontvadászatban. A papírforma alapján erre a vendégeknek volt több esélyük.

Azzal együtt, hogy a nyitó játszma kezdetén nehezen lendült játékba Szabados István együttese, az első két szettben – mindent egybevetve – a gödöllői lányok akarata érvényesült a pályán. Elsősorban Körtvélyessy Réka ütőteljesítményben bízhattak a vendégek, akik a harmadik felvonásra elvesztették a fonalat. Mi több, főként gyengülő nyitásfogadásuknak köszönhetően, a negyedik játékrészre is átmentették rossz formájukat, és bár, 9-16-ról próbáltak felkapaszkodni, a tetemes hátrányt csupán mérsékelni tudták, eltörölni nem.
A győzelemről döntő ötödik játszma első felében ismét az eredményesebb arcát mutatta városunk hatosa, amely 10-5-re is vezetett, majd leblokkolt, és drámai végjátékban elbukta az összecsapást. Mindez azt is jelenti, hogy az NB I. Liga mezőnyében a gödöllői maradt az egyetlen csapat, amely öt forduló után nyeretlen.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 7-15-ös szett- és 433-502-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 7. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online