Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gól nélkül zárult a Gödöllő-Szentendre megye egyes focimeccs

2019-11-02 16:03:17

A találkozónak mindkét gárda azzal a kétes dicsőséggel vághatott neki, hogy öt forduló óta nyeretlenek. A papíron esélyesebb hazaiak mentségére annyit lehetett felhozni, hogy 8 ponttal többet halmoztak fel, mint sereghajtó riválisuk, így előkelőbb helyen (11.) állnak a tabellán.

Jelentjük, hogy az elenyésző számú, főként a második félidőben feljegyezhető érdekfeszítő momentummal tarkított mérkőzés után a riválisok meghosszabbították nyeretlenségi sorozatukat, miután gól nélküli döntetlent játszottak egymás ellen. Olyan nulla-nullát, ami – a helyzetek alapján – inkább a házigazdák javára dőlhetett volna el, de attól is tartani lehetett, hogy a kimaradt, vagy a vendégek kapusa által bravúrral hárított gödöllői ziccerekre a döntően fiatalokból álló, világoskék csíkos felsőben játszó szentendreiek válaszolnak találattal. Nem tették, a pontszerzés azonban a számukra volt hízelgő.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Szentendre VSE 0-0

A Gödöllői SK csapata 12 ponttal, 18-23-as gólkülönbséggel a tabella 11. helyén áll. Következik: Fémalk-Dunavarsány – Gödöllői SK november 9., szombat 13.30 óra.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 12. forduló:
Inárcs VSE – Gödöllői EAC-FISE 3-2
(1-1)
Gödöllői góllövők: Kurunczi Dániel, Kapdebo Lóránd.
A GEAC – a kötelezően indítandó utánpótlás-csapat többszöri ki nem állása miatt 6 pontos levonással sújtott – együttese 4 ponttal, 20-34-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 16. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online